Het papierloze kantoor ... nog niet voor morgen!

 

 

 

DESKTOP PUBLISHING

huisstijlhuisstijlenveloplabels
Op maat ontworpen briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en etiketten. Dit kan via offset drukwerk of via foliedruk (goud of zilverkleurig)
flyersmapje1mapje2media Ontwerpen van flyers met specifieke en eigentijdse vouwmogelijkheden, gekarteld of uitgesneden via een snijplotter. Affiches voor evenementen, concerten, .... Coverboxes voor CD/DVD. Belettering op wagens en prints op badges van vrachtwagens.
catcatcatcat4 Zowel marketing ondersteunende- als technische handleidingen. Mogelijkheid ook tot het synchroniseren van cijfergegevens uit een rekenblad met een opgemaakte prijscatalogus.
Zowel het ontwerp van de vorm als het drukwerk, geschikt voor verpakkingsmaterialen van voedingsproducten en allerhande.
Het ontwerpen van electronische documenten in boekvorm. Sinds kort beschikken wij over de kennis om uw zwaarlijvige documenten in een e-book of e-pub te gieten.
pdf

Gecertifieerde PDF's en JDF's

Geen directe zorgen voor u maar goed om weten dat we deze procedures hebben opgenomen. Sommige fouten zijn onzichtbaar op een proof-PDF en komen pas boven nadat de opdracht is afgedrukt op de pers. Te laat! Penta-Worx werkt met zogenaamde 'certified pdf's' waarbij een simulatie drukwerk wordt gemaakt. We zijn daarbij met een aantal drukkers gelinkt via zogenaamde JDF's (Job Definition Files). Simpelweg vertaald, een aantal regels van de drukker die wij reeds in onze programma's hebben geconfigureerd.

Dit betekent voor u de geruststelling op een perfecte afwerking en resultaat.


Pre-press

Penta-Worx verzorgt al uw pre-press opdrachten met de grootste zorg. Praktisch alles wat door een drukpers kan verwerkt worden is welkom. Hoe verloopt dit praktisch? De klant levert de 'platte tekst' die wij vervolgens in een layout gieten. Het hoeft niet altijd digitaal te zijn. Onze professionele OCR-software scant probleemloos documenten, die onmiddellijk digitaal kunnen verwerkt worden.

Grafische illustraties vergen veel tijd. Daarom ook dat deze unieke eigenschappen moeten hebben. Hiermee bedoelen we: de nieuwe illustratie moet specifiek voor het project worden ontworpen. Illustraties die enkel een ondersteunende rol hebben in brochures, affiches of dergelijke worden doorgaans niet getekend, maar aangekocht via stockbibliotheken.

PORTFOLIO