E-MAIL IS NIET DOOD. ONLINE ADVERTEREN IS EXTREEM EFFICIËNT EN LONEND

 

MAAR ... bezin vooraleer je zelf er aan begint! Mailings die in bulk worden verzonden zijn gebonden aan bepaalde regels. Slaat men deze regels in de wind, dan is de kans niet onbestaande dat men als SPAMMER wordt beschouwd en dat je adres wordt 'geblacklist'! Je komt maar beter niet op zulk een lijst ...

The best way to get your email read is to get your email opened
— Jeff Goins

WAAROM EMAIL?

Email verkeer is nog altijd veruit de meest gebruikte 'persoonlijke' communicatievorm op het internet. Het verschil echter met sociale media zoals Facebook of LinkedIn is dat email specifiek gericht is aan 1 bepaald persoon. Sociale media daartentegen, het woord 'sociaal' verklaart bij deze al het verschil, is een methode om ook anderen te informeren over een bepaald onderwerp. Vandaar ook dat sociale media meer geschikt is om naambekendheid te verwerven, dan om klanten te winnen, of sterker nog, conversie te realiseren.

CREËREN VAN MAILINGLIJSTEN

Zoals vermeld bestaan er regels die dienen gerespecteerd te worden. Emails verzonden aan personen die niet wensen dat je ze mailt, kunnen zich tegen u keren door een 'spamklacht' te versturen naar de Internet Service Provider (ISP). Als die merkt dat teveel klachten binnenkomen en bovendien afkomstig zijn van dezelfde afzender (IP-adres), dan riskeer je voor onbepaalde tijd te worden geblokkeerd.

Hoe geraak je nu aan zo'n 'geldige' adressenlijst?

Wij hanteren daar enkele methodes voor, die we je graag kenbaar maken, wanneer we digitale nieuwsbrieven mogen versturen voor uw bedrijf.

De opzet van onze nieuwsbrieven volgen daarnaast een doordachte methode die de geadresseerde nieuwsgierig maakt en 'triggert' om extra informatie te vragen van uw producten of diensten.

DIGITALE MARKETINGSTRATEGIE

Wij maken uw nieuwsbrieven attractief, interessant en duidelijk beschrijvend. Zo is bijvoorbeeld een doordachte onderwerpregel een middel om je email open te krijgen. Bij emaillijsten die door de geïnteresseerden zijn geaccepteerd, kun je ze nog persoonlijk met naam aanschrijven, want je kansen op een reactie alleen maar vergroten.

DE MAILING IS VERZONDEN ...

Dit betekent geenszins het einde van je emailcampagne. Meten van je resultaten is belangrijk. Zodoende kan je je toekomstige emailcampagnes bijsturen. Of wat dacht u van een 'auto-responder' wanneer een klant reageert? Penta-Worx helpt u wegwijs maken met deze materie of u kan dit deel aan ons uitbesteden.

 

TIP:   WAT HEB JE AAN EEN "GROTE" ADRESSENLIJST, WANNEER DEZE NIET "GEZOND" IS ...