Neem een voorsprong op anderen

De laatste 2 jaar mogen we gerust stellen dat het internet enorm is geëvolueerd. Dit heeft zo zijn gevolgen voor (uw) website(s). Tablets en smartphones hebben vandaag probleemloos toegang tot het internet, met andere woorden, ook tot uw website. Penta-Worx volgt nauwgezet deze webtrend. 'Responsive webdesign' of vrij vertaald responsief webontwerp, zal niet meer verdwijnen. Integendeel, 'Mobile First' is een kreet die vandaag stilaan ingeburgerd geraakt. U kent het wellicht, het oneindig in- en uitzoomen op je smartphone of tablet om alles leesbaar onder ogen te krijgen. Dit is verleden tijd met responsive webdesign! Geen bril meer nodig! Geen vingeracrobatie meer! Dit nieuwe concept doet echter geen afbreuk aan het individuele karakter van uw website. We coderen nog altijd naar de wensen van de klant, aangevuld met onze adviezen en creativiteit. Om het misschien in auto-termen te zeggen: u bepaalt de kleur en het interieur, wij zorgen voor een degelijk chassis dat zich 'aanpast aan de weg' en ... eentje die opvalt!

All-in-one oplossing

Heel dikwijls komt er bij een zakelijke website heel wat om de hoek kijken. Dit betekent ook dat diverse bedrijven of personen aanvullende data leveren voor de presentatie en afwerking van uw website. We denken dan vooral eerst aan foto- en video-materiaal, maar ook de copyrighting wordt regelmatig uitbesteed. Tekstkwaliteit gaat in toenemende mate een belangrijke rol spelen bij de 'ranking' van je website. Penta-Worx levert hier een bijzondere bijdrage: wij nemen de volledige 'content' voor onze rekening: professionele bedrijfsfotografie, copyrighting, layout, SEO, sociale media, video-commercials en de allesomvattende codering van de website. We hebben daartoe een eigen workflow en concept ontwikkeld dat ons in staat stelt om professioneel alle media-aspecten van uw project in eigen beheer te realiseren.

Dit bespaart u maar liefst 30% bij doorrekening van alle kosten en factoren!

Wist u trouwens ?

60% procent van het Belgische internetverkeer via smartphones en tablets verloopt. (bron: De Tijd)

4 op de 6 websitebezoeken via een mobiel toestel gebeurt (bron: digitaal bureau Wijs)

in de eerste helft van 2017 720.000 tablets over de toonbank gingen in België (bron: GFK-retail)

Grafityp

"Grafityp Selfadhesive Products"
HTML5, CSS3, responsive, javaScript, jQuery

Grafiwrap

"GrafiWrap"
Toepassing van HTML5, CSS3, responsive, javaScript, jQuery

Ropak

"Ropak bvba"
HTML5, CSS3, responsive, javaScript, jQuery, formulieren met calculaties

responsive webdesign - intercor

"Intercor bvba"
HTML5, CSS3,repsonsive, javaScript, jQuery, forms

coenen van laer

"Coenen Vanlaer zetelopmakerij"
HTML5, CSS3, responsive, javaScript, jQuery, forms

coenen van laer

"Building & Partners"
Toepassing van HTML5, CSS3, responsive, javaScript, jQuery


Less is more

Moderne websites zijn luchtig en gaan slim om met ruimte. Het was ooit anders ... De aandacht van de bezoeker wordt nu anders gezocht. Door rust te brengen gaat men langer op je website blijven. Tekst blijft nog altijd een zeer belangrijk aspect voor een goede webkwalificering. Gieten we deze in zogenaamde 'accordions', dan blijft de webpagina Penta-Worx kort en krachtig, en laat men de bezoeker enkel dat lezen wat hij wenst. (zie als vb onze FAQ hieronder) Een website moet niet alleen informatief zijn, het moet ook aktief bijdragen aan het marketing concept en -strategie van het bedrijf!

Redesign of volledig nieuw ontwerp

Wat vroeger werd toegepast is vandaag niet meer aan de orde. U bezit een 'verouderde' website en wil met minimale kosten deze opwaarderen naar een modernere versie. Doordat webbrowsers hun zoekalgoritmes gemiddeld om de zes maanden veranderen, is het niet meer aangewezen om bestaande code op te waarderen. Wij adviseren doorgaans altijd om uw huidige website volledig te laten herschrijven. Onze codeertechnieken maken dat uw website altijd voordeliger wordt geschreven. Tenslotte wordt uw website 'lichter' en aangepast aan de meest moderne zoekalgoritmes, mee met z'n tijd zeg maar, wat uw page-ranking sterk ten goede zal komen.

S.E.O.

Oftewel 'search engine optimization' is nog altijd van wezenlijk belang, maar webbrowsers volgen eveneens de evolutie van de markt en door een stijgend mobiel gebruik van het internet veranderen zij hun zoekalgoritmes om de zes maanden. Zijn meta-tags nog belangrijk? En wat met keywords? 'Think twice'! Hun 'gewicht' om uw website te promoten is sterk verminderd. Penta-Worx gebruikt andere én betere methodes om jou website 'geliefd' te maken bij webbrowsers. Kwaliteit van tekst en beeld, daar draait het vandaag om! En ... daar heeft Penta-Worx zich in gespecialiseerd.

Omni channel marketing

Het idee achter omni channel is het naadloos integreren en op elkaar afstemmen van alle marketingprojecten, zodat de klant of bezoeker dadelijk herkenpunten heeft. Met andere woorden, product- en prijswijzigingen dienen overal simultaan worden publiek gemaakt. Catalogussen, website, winkelruimtes, ... dienen ten alle tijde dezelfde taal te spreken.

F.A.Q.

Uw website wordt automatisch aangepast aan het apparaat van de bezoeker. De voordelen die men hierbij verkrijgt zijn ondermeer de altijd leesbare tekst op elk toestel en de proportionele aanpassing van beeldmateriaal. Hoewel deze techniek nog vrij jong is, zal over enkele jaren het gros van de websites op deze manier zijn opgebouwd.

Neen. Er zijn specifieke bedrijven die beter af zijn met zowel een vast design als een mobiel design. Als voorbeeld nemen we een 'pizzeria keten' die een ruim aanbod heeft en daarbij ook een uitgebreide menu- en layoutstructuur. Een responsive design zou al gauw overdadig lang worden op een mobiel apparaat, omdat bepaalde delen onder elkaar schuiven. Plus dat niet alle mogelijkheden kunnen benut worden. We denken hierbij aan de mogelijkheid om via GPS het dichtstbijzijnde restaurant te zoeken. Daarom is het hier beter om een gestroomlijnde 'dedicated app' te laten maken.

Vanzelfsprekend! Kleurthema's, lettertypes, lettergroottes, pagina-layouts, alles is aanpasbaar. We volgen enkel de 'nieuwe webstandaard' volgen die gebaseerd is op snel en professioneel ontwikkelen. De webcommunity onderzoekt reeds lang de meest duidelijke en rustgevende typografie en pagina-layouts. Knoppen en links zijn uniformer geworden, waardoor de bezoeker ook sneller zijn weg zal vinden op je website en dus ook sneller zal terugkomen. Bovendien werd er gekeken naar de zoekstrategiëen die de bekendste webbrowsers vandaag hanteren. Zij dicteren tenslotte, hoe er gecodeerd moet worden, althans wil je 'gevonden' worden. Houden we ons aan deze nieuwe regeltjes, dan 'loopt' Google ook makkelijker en vlotter door onze site en verdienen we extra punten! (Google hanteert niet meer dan een puntensysteem om je te waarderen op ranking)

Zoals vermeld in "eigen jasje", hanteren we de nieuwe gedragsregels die door webbrowsers worden vooropgesteld. Komt een webbrowser (bv Google) bij u langs, dan voorzien wij een 'vlotte' en 'foutvrije codering', waardoor er snel door alle pagina's kan worden gelopen. Hieraan toegevoegd gaan we deze webbrowsers helpen om onze websites beter voor te stellen en ons te laten promoten. Hiermee worden er 'extra punten' verdient en dat is per slot van rekening het enige wat telt bij 'vindbaar zijn' op het net.

We garanderen nooit plaatsen op de eerste resultaten-pagina omdat hier gewoonweg geen vaste methodes voor bestaan. Echter, door onze grammaticaal correcte codering zijn onze pagina's steeds van hoge en onberispelijke kwaliteit en scoren we altijd zeer hoog bij webbrowsers. Dit komt grotendeels uit een goed voorbereid Internet Project Plan, dat samen wordt opgesteld en waaruit we het bedrijf als dusdanig uniek trachten voor te stellen. De gemiddelde tijd om een vaste plaats in de ranking te verkrijgen is 4-5 maanden, ondanks de wijze van codering. Daarna is het een kwestie van de site 'levendig' te houden.

Uw webdesign is GRATIS! We kunnen onze prijzen vrij scherp houden door gebruik te maken van 'open-source' code-bibliotheken. Het heeft geen zin om telkens het wiel uit te vinden. Daarnaast hebben wij een eigen workflow ontwikkeld om fotografische nabewerkingsprocessen vlotter te verwerken. De combinatie van beide zorgt ervoor dat wij uw website een heel stuk voordeliger kunnen samenstellen. En ... niet onbelangrijk tot slot, door een lage overhead-kost kunnen wij ons uurtarief zeer competitief stellen.

We noemen het geen templates. We hanteren kleine stukjes 'opensource'-code uit bestaande bibliotheken, die volledig gecertifieerd zijn door het world wide web consortium (W3C), vrij toegankelijk zijn en die we gebruiken om enerzijds typwerk te reduceren, maar om ook tegemoet te komen aan de nieuwe zoekalgoritmes die sneller door de pagina's kunnen bladeren.
Elke website behoudt echter zijn eigen karakter door kleurkeuzes, layout-aanpassingen, lettertype en natuurlijk ook door eigen content. Opgelet echter, het gebruik van code-bibliotheken houdt geenszins in dat wij uw website op 1 dag in de steigers hebben staan! Ons Internet Project Plan verduidelijkt hier de nodige stappen en processen die moeten doorlopen worden.

Elk web-project start men idealiter met een IPP. Deze fase is van primordiaal belang. Het bespreekt de ruggegraat van je website en vraagt een zekere mate van feedback. Het bestaat uit verschillende fases die u als klant perfect kan volgen.
Theoretisch zou men het zonder kunnen stellen, maar het komt de website op termijn zeker niet ten goede. Een website moet een doel hebben en dat doel moet vooraf worden vastgelegd. De webontwikkelaar weet best zoveel mogelijk vooraf. We leren graag de bedrijfscultuur kennen! Het Internet Project Plan is daarbij een ideaal werkinstrument, zeg maar 'het plan van de architect'. De prijs tenslotte die hier tegenover staat en begrepen is in de prijs van het contract, weet zich snel terug te verdienen. Door de juiste doelgroep(en) aan te spreken en door het juiste karakter van de website te bepalen zal de bezoekersmarge sneller kunnen stijgen.

Google wijzigt regelmatig zijn algoritmes en volgt ook de markttendenzen. Wat vroeger ontzettend belangrijk was, wordt misschien nu verschoven naar minder relevant. We kunnen stellen dat het toepassen van de juiste content de bovenhand heeft gekregen op de analyse van zogenaamde 'meta-tags' en 'keywords'. Daarnaast is een slanke codering van wezenlijk belang geworden.

Google, alsook de andere webbrowsers, hanteren een bepaald punten- of classificatiesysteem om uw website te beoordelen. Dit gebeurt door zogenaamde 'spiders' (kleine scripts) die op uw website belanden en alles inspecteren. Eénmaal bezocht keren deze spiders niet zo snel meer terug, tenzij op aanvraag. Men doet er dus goed aan om een nieuwe website direct de juiste code mee te geven. 'Punten' worden gegenereerd door bepaalde algoritmen die door Google niet worden vrijgegeven. Men kan dus punten verzamelen maar ook punten verliezen. Probeert men Google te 'misleiden', dan wordt je gepenaliseerd. Penta-Worx informeert zich via speciale webfora naar de nieuwe 'regels' bij Google. Penta-Worx past reeds via correcte codering automatisch een zekere mate van SEO toe.

Ja. Echter, wij raden dit enkel aan voor websites waarbij op frequente basis teksten moeten worden aangepast. Anders wordt het wanneer er foto-materiaal bij komt kijken. Door onze eigen ontwikkelde workflow kunnen wij uw foto's veel sneller optimaliseren voor weergave op een website. Opletten toch dat CMS geen vergiftigd geschenk wordt, wanneer het vrij wordt aangeboden vermits meestal een werknemer zich over deze zaak zal moeten buigen en aldus moet afwijken van zijn normale jobfunctie.

Ja. Onze websites bieden een mogelijkheid tot blogs en social media links. Hou er echter rekening mee dat wanneer dit niet frequent wordt gebruikt of onderhouden, het eerder een schadelijk effect op je website-ranking zal hebben.

Veel bedrijven maken zich sterk door het aanleveren van zeer gesofistikeerde websites met toevoeging van CMS, formulierontwerpen, enz.. verpakt in een zeer aantrekkelijke totaalprijs. Meestal zijn deze websites opgebouwd via een 'front-end' interface (lees: dialoogbox systeem of controle-paneel), meer bekend onder de noemer Joomla, WordPress of Drupal. Hierbij is slechts minimale kennis van HTML, de internettaal, vereist. Penta-Worx zal hier eveneens van gebruik maken, wanneer hier een noodzaak of voordeel bij gemoeid is. Wij schuwen geen bestaande 'coderings-blokken' maar elke website blijft bij ons nog altijd maatwerk. Onze kennis van HTML5, CSS3, JavaScript en jQuery zijn hierbij onontbeerlijk.

Spammers krijgen hoegenaamd geen kans u een mail te versturen. Wij gebruiken daarvoor een speciaal script dat uw mail verzendadres 'encrypteert'. Bovendien kan via webshosting nog bijkomend een optie worden genomen die uw website vrijwaard van hacking.Prijsstelling

In elke prijspakket zit een Internet Project Plan (= vooranalyse, opzet en timeline)

BASIC € 600 max. 6 pagina's, 20 bewerkte foto's in slider, contactformulier, SEO vzw's, kleine zelfstandige details op aanvraag en na vrijblijvend bezoek
MED € 950 max 12 pagina's, max 50 bewerkte foto's in slider, gevalideerd contactformulier, SEO kleine KMO's details op aanvraag en na vrijblijvend bezoek
BIG € 1500 max 25 pagina's, max 200 bewerkte foto's, contactformulier, site-map, login, SEO grote KMO's details op aanvraag en na vrijblijvend bezoek

Standaard inbegrepen: opmaakstijlen zoals 'accordions', accent-kaders, tooltips, tabellen, ...

Opties: foto-shoot, video-clips, lettertypes, online-berekeningsmodules (JavaScript), foto-bewerkingen te bevragen via offerte.

Updates(*) op uurloonbasis: € 50 (toevoegen van nieuw geoptimaliseerd foto-materiaal, teksten plaatsen, layoutaanpassingen)

BTW en verplaatsingskosten niet inbegrepen


(*)wij adviseren dit boven een 'CMS-systeem', waarbij de gebruiker zelf de updates dient uit te voeren. Waarom? Penta-Worx optimaliseert elke foto op compositie, resolutie en kleurcorrectie. Hierbij gebruiken wij een eigen ontwikkelde workflow. Belangrijk is om foto-materiaal de kwaliteit te geven die het verdient. Bezoekers ondernemen sneller aktie bij duidelijke en grote afbeeldingen. De kosten zijn hetzelfde wanneer u zelf de tijd zou nemen om uw foto-materiaal up te loaden.