Wij maken video 'valuable'

 

 

Video-commercials - video-journalistiek - bedrijfsevents

"Go live" met uw bedrijf en promoot je activiteiten op een visueel aantrekkelijke wijze!

Video marketing is jong en 'booming'! Het succesverhaal achter deze nieuwe vorm van marketing is dat bezoekers langer op je website blijven en zich sterker aangetrokken voelen tot je producten of diensten dan bij foto-materiaal of teksten.

Onmiskenbare voordelen ...

Het is onderzocht dat mensen nagenoeg altijd kiezen voor bewegende beelden, wanneer zij de keuze hebben tussen tekst, foto's en video om informatie op te halen. Door video wordt de informatie langer vastgehouden en ontstaat er een betere overdracht door het gesproken woord. Video-clips die goed getrimmed zijn met kwalitatieve inhoud, zullen maken dat bezoekers zich sneller informerend en bevragend gaan opstellen.

Storybook

Elke video-productie is bij Penta-Worx gekoppeld aan een story-book. Deze 'leidraad' is cruciaal en wordt op voorhand besproken met de klant.

Voice-over

Onze voice-overs zijn van uitstekende kwaliteit en opgenomen met een professioneel spreker.

Technische toelichting

Al onze opnames gebeuren met professionele 'field'-camera's. Vanzelfsprekend wordt als basis het Full-HD video-formaat (1920x1080) gebruikt dat na montage een mooi kwalitatief MPEG-4/AVCH-bestand (H264) oplevert, de standaard vandaag voor web doeleinden. Afhankelijk van het medium waarop de clip moet gebracht worden, gebruiken wij de juiste container (video-formaat). Omdat geluid minstens, zo niet, soms belangrijker is dan beeld wordt er uitsluitend gewerkt met professionele audio-apparatuur en micro's.

F.A.Q.

Een opnamedag begint vroeg. Wij doen een aantal test-shots om belichting en geluid af te stemmen en om lichtsets te plaatsen. Van het aanwezige personeel wordt gevraagd dat zij hun normale dagtaken bezigen. Wanneer het story-book dit vraagt, kan een personage gevraagd worden om bepaalde activiteiten te doen in functie van de verhaallijn. In elk geval stellen wij geen lastige vragen zodat alles vlot kan verlopen.

Meestal zijn dat 2 personen voor video en geluid in functie van de omgeving en het story-book.

Wij beperken onze clips tot maximaal 1-3min. Dit is de tijd dat een bezoeker meestal kan of wil spenderen aan een clip en waar voldoende inhoud kan worden getoond om een totaalbeeld te krijgen.
Als klant bent u in weze ook de regisseur! Het vooraf besproken story-book zet daarbij grotendeels de krijtlijnen uit van de clip, zodat u zelf niet hoeft aanwezig te zijn bij de opnames. Na de opnames starten wij de montage. Een proefversie van de clip wordt altijd met de klant besproken.
Wij voorzien een tijdspanne van 10 weken tussen opnames en oplevering.
Video-commercials zullen ofwel via het internet of via een intern TV-kanaal kunnen worden getoond. Wij voorzien voor beide de best mogelijke kwaliteit, zowel in digitale bestandsvorm als op een BluRay® drager.
Hiervoor bestaan verschillende opties. Op een eigen webserver (al dan niet gehost bij een service provider), via bekende mediakanalen zoals YouTube® en Vimeo®, of tenslotte via een 'dedicated streamer'. Deze laatste biedt de beste kwaliteit maar is aanzienlijk duurder. Het voordeel echter van YouTube® of Vimeo® is dat het bereikbaar is voor een zeer groot publiek zonder dat daarvoor uw website moet gevonden worden. Meer nog, onze aftiteling en meta-tags bevatten altijd een link naar uw website, waardoor bv YouTube-bezoekers u langs deze weg ook makkelijk weten te vinden.
Muziek geluidsfragmenten zijn gebonden aan auteursrechten. Penta-Worx respecteert dit werk. De (achtergrond)muziek zal steeds van het 'rechtenvrij'-type zijn.

Video portfolio

Opgelet: bij video-journalistiek plaatsen wij snelheid van aanlevering boven beeldmontage. In tegenstelling tot promo-clips is hier dan ook geen story-book voorzien.

Penta-Worx is een reclame- en ontwerpbureau met een all-in-one formule in Hasselt, hartje Limburg en voornamelijk gespecialiseerd in multi-channel marketingstrategieën.

PENTA-WORX PRO STUDIO

 Borggravevijversstraat 44
Hasselt, 3500 (BELGIUM)
 011/21.55.98
 info@penta-worx.com

Copyright © 2018 Designed by Penta-Worx / All rights reserved.